Pakkeliste til vuggestue eller dagpleje

Billig og nem opbevaring af babytøj

// Skrevet af Philippe

Kender i det når man ikke har plads nok? Det gør vi! Kender i det når man har plads nok, men vælger at fylde det med alverdens ting og sager? Det gør vi også! Vi har endda et ekstra værelse som vi kalder ”gæsteværelse”. Jeg tvivler på at nogen gæst ville føle sig velkommen derinde. Vi har et depotrum. Et bryggers med 4 store skabe. Alligevel blev vi nødt til at gå i ”space-managing-mode” og tænke ud af boksen i det øjeblik Elian kom til verden.

Vores køkken er blevet lavet om til legeland, hvor tupperware fra skufferne er den primære forlystelse. Vores stue ligner 90% af tiden, ja, et legeland, hvor tupperware også er den primære forlystelse. Dertil kommer alt hans legetøj, som på ingen måde har nogen interesse. Men det fylder og skal selvfølgelig være der….

Har du læst “10 irriterende ting mødre siger og gør“? Ellers så hop ind og læs med.

Nu til den rigtige problemstilling. Hans tøj! Der er meget. Der er rigtig meget. Størstedelen kan han ikke passe længere. Men det fylder og skal selvfølgelig være der…. (hvis nu der kommer en mere inden længe…) Vi er løbet tør for skabsplads og måtte igen tænke lidt ud af boksen. Heldigvis er Lisa yderst skarp og kreativt tænkende når det kommer til plads og mangel på samme.

Mærkerne er fra smartstickers – Kasser fra Jysk – Flagranke fra Netto

Derfor har vi nu sorteret i Elians tøj, pakket sommertøjet væk, fundet det frem han bruger i hverdagen og lavet et system der gør det nemt for os om morgenen. Der er det han skal bruge og ikke mere. Det er delt op i hver sin lille kasse, så trøjer, bukser og sokker ikke vælter rundt i en stor pærevælling inde i skabet. Det eneste vores nye projekt krævede, var en hylde, 8 hvide kasser og nogle smarte stickers. Da Lisa og jeg selv er alt andet end handy, kan man med fordel alliere sig med en god håndværker-ven! Så jeg sørgede for hylden, mens Lisa nemt fixede de smarte hvide kasser til tøjet.

Mærker fra Smartstickers – Kasser fra Jysk – Flagranke fra Netto – Hylde fra Jollyroom –  Plakat fra Smilbart

Mærker fra Smartstickers – Kasser fra Jysk – Flagranke fra Netto – Hylde fra Jollyroom –  Plakat fra Smilbart

Har du læst “Pakkeliste til vuggestue eller dagpleje”, “Inspiration til babyværelset”
eller “Hvordan vi sparede penge på kun en uge”?

Følg også gerne med på Facebook og Instagram, hvor vi deler gode tilbud, tips og rabatter til børnefamilien.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til vuggestue eller dagpleje