Valg af flyverdragt

Plakater til børneværelset

// Sponsoreret af Smilbart Design

Det er altid svært at vælge de rigtige ting til børneværelset, der er simpelthen så mange fine ting at vælge mellem. Heldigvis er det nemt at finde inspiration på de forskellige sociale medier. Jeg bruger meget tid på Instagram og Pinterest, for jeg elsker at indrette og der er så mange forskellige muligheder. Selvom Elian kun er 9 måneder, så synes jeg det er hyggeligt at han har sit eget værelse. Det er helt sikkert mere for min skyld end hans, men forhåbentlig kan han snart få mere gavn af det.

Jeg har netop hængt disse fine plakater op fra Smilbart Design og jeg er helt tosset med dem. De har det sødeste udvalg af plakater og det er næsten umuligt at vælge. Jeg valgte elefanten og hvalen, fordi de passede fint ind på Elians værelse og fordi jeg simpelthen ikke kunne stå for dem. Rammerne er købt i Ikea og kostede stort set ingenting.

Køb 3 plakater og få 30% rabat med rabatkoden: 30%

Se længere nede for endnu et fantastisk tilbud, hvor du kan spare 50%

Lige nu kan du spare 50% på Smilbart Designs Kalenderpakke

Pakken består af:
1 x Verdenskort 50×70 cm
1 x ABC plakat 50×70 cm
1 x Flodhest 15×21 cm
1 x Valgfri plakat 29,7×42 cm

Har du læst “Valg af flyverdragt”, “13 ting du ikke skal sige til en nybagt mor” eller “Hvordan vi sparede penge på kun en uge

Følg også gerne med på Facebook og Instagram, hvor vi deler gode tilbud, tips og rabatter til børnefamilien. 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg af flyverdragt