Efterårsferien med børnene 2018

Valg af flyverdragt

Af Lisa // Sponsoreret af KIDS-WORLD

Efteråret er kommet snigende og man kan godt mærke at temparaturen daler. Jeg synes det kan være super svært at regne ud, hvor meget de små skal have på af tøj. Det er jo en jungle med alle de muligheder. Termo, softshell, dun, fleece, uld og jeg kunne blive ved. Jeg vil jo gerne sørge for Elian er klædt ordenligt på, så han hverken er for varm eller kold, men det er ikke en helt nem opgave. Nu bliver det snart endnu koldere og så kalder flyverdragten.

Mangler du inspiration til efterårsferien med børnene? Så har jeg samlet nogle gode muligheder her.

I min søgen på den helt rigtige flyverdragt, som både kan holde ham varm og tør, men også har en god bevægelsesfrihed kiggede jeg på Kids-world. De har et kæmpe udvalg af overtøj til børn og deriblandt et hav af flyverdragter. Jeg havde forhørt mig i mødregruppen og de anbefalede blandt andet mærket Reima.

Har du læst hvordan vi sparede flere tusinde kroner på mad budgettet? Læs mere her

Mit valgt faldt derfor på denne Reima Tec Flyverdragt i Navy. Den er vand- og vindtæt, samtidig med en rigtig god åndbarhed. Så har den tapede sømme, så Elian forbliver tør og varm. Flyverdragten er desuden udstyret med reflekskanter på skuldrene, ryggen, ved forlommen og på ydersiden af begge ben. Jeg har købt den i strørrelse 86, selvom Elian stadig bruger 80. Det har jeg gjort så der er god bevægelighed i den, men også så der er plads til at han kan vokse. Jeg krydser fingre for, at han kan passe den de næste 6 måneder.

Jeg bestilte den på Kids-World, da de har gratis fragt og hurtig levering. Jeg bestilte flyverdragten lørdag aften og jeg modtag den allerede mandag formiddag med Post Nord. Det synes jeg godt nok er god service!


Jeg har samlet et udpluk af de flyverdragter jeg ellers kiggede på til Elian her:

1. Wheat Flyverdragt 2. Mini A Ture Flyverdragt 3. Molo Flyverdragt 4. Hummel Flyverdragt
5. Reima Tec Flyverdragt 6. Mini A Ture Flyverdragt 7. Wheat Overtrækssko 8. Huttelihut Hue

Har du læst “Sparetips til børnefamilien”, “13 ting du ikke skal sige til en nybagt mor” eller “Hvordan vi sparede penge på kun en uge

Følg også gerne med på Facebook og Instagram, hvor vi deler gode tilbud, tips og rabatter til børnefamilien. 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferien med børnene 2018