Simpel & billig babymos

Fars virkelige verden

af Philippe

Som udgangspunkt er jeg meget tålmodig og overbærende. I hvert fald overfor Lisa. Det er jeg nødt til. Nogle gange kan man bare godt nå dertil, hvor man tænker….. Hvaaa?! (der når jeg til ofte, så er det meget rart at få det ud nogle gange)

Jeg forestiller mig, at der kunne stå hvilket som helst kvindeligt navn herover med en smule justeringer i nedenstående.

Din koldskålstallerken på stuebordet, som efterhånden er tørret fuldstændig ind, hjælper ikke på de fluer som du hader mere end noget andet. Når du så får ram på de fluer og de dør en pinefuld død på vores gulv, så hjælper de heller ikke på alle de andre småkryb som du om muligt hader mere end fluerne. Gratis frokost til edderkopper og andre langbenede venner. I skraldespanden med dem!

Edderkopper. Du hader edderkopper og kan dårlig gå op af trappen, hvis der sidder en lille en på et af trinene. Du skriger vitterligt op, hvilket er meeeget irriterende. Det gør det svært for mig at forstå, hvorfor du så altid reder op til dem med alt dit tøj på gulvet. Gæsteværelset, soveværelset, stuen, bryggerset, badeværelset, terrassen. Det er alle vegne. Ingen ved om det er rent eller beskidt. Men det er vel også underordnet når man er på barsel!? Det virker sådan i hvert fald. Men igen, hvorfor er der så SÅ meget tøj!? I do not get it.

Du har nævnt min støvsuger et par gange for folk. Nu kalder jeg den min. Fordi det er min. Bogstavlig talt. Det ville da være rart, hvis du en dag stiftede bekendtskab med den. Den er skide god og kan sagtens nå hele stueetagen fra én stikkontakt. Så den ”lorteledning” som hele tiden er i vejen- og skal tages ud og ind af stikkontakten, faktisk ikke er i vejen. Hjulene fejler heller intet- som du påstår når du hamrer ind i ting på din vej igennem stuen. Men det falder vel lidt tilbage på den måde du kører bil på, uden nogen fornemmelse af hvor stor bilen er eller hvor tæt på de mennesker egentlig går…. Jeg er stadig i tvivl om, hvorvidt de ridser bagpå er sket mens du har holdt parkeret, som du påstår? Det skulle ikke undre mig, hvis du havde slukket for parkeringscensoren, fordi den bipper irriterende eller for højt så du ikke kunne høre noget i telefonen, som du højst sandsynligt taler i. No wonder jeg bedst kan li’ at sidde bag rattet.

Du vasker tøj til gengæld! Hold kæft, hvor du vasker. Én gang om måneden, når det hele har hobet sig så meget op, at du begynder at tage mine t-shirts. “Jamen kan du ikke selv vaske dit tøj, Philippe?” – Jo, da. Meget gerne. Men der er helt klare retningslinjer i det område, som jeg absolut ikke kan finde ud af. Overhovedet! (I følge Lisa). Der er temperature og programmer på den maskine jeg ikke vidste fandtes. Men ok, det er dit mekka derude sådan som du deler op, sprøjter med pletfjerner, ligger ting i blød og hvad ved jeg. Men se om du kan møde op hver søndag….

… Apropos det med at du ikke køre så godt bil. Så kan støvsugeren også sagtens bruges der, bare ind imellem. Det hjælper ikke på din kørsel, men på mit humør når jeg ind imellem får lov at køre i den.  

Hvor kom vi fra? Nå ja, lorteledninger! Nej, jeg ved ikke hvor opladeren til computeren er. Jeg ved heller ikke, hvor dine opladere til din telefon er. Du fik 2 med, i dit seneste mobilkøb. Jeg ved heller ikke hvor MIN oplader til din telefon er. Jeg havde én engang, den boede fint i min side af sengen, lige til at stikke armen udover kanten og fange med højre lappen. Den er væk. Det har den været noget tid. Jeg lever konstant med nedsat lysstyrke og en reminder om, at min telefon snart dør. Det var tider dengang man stod op, med til en fuldt opladet telefon.

På trods af alt mit brok, skal du vide, at du er verdens bedste mor og kæreste!

En lille blodprop er hermed afværget for nu… Jeg kan leve med det hele! Selvom det til tider er op af bakke. Jeg spørger tit mig selv, gad vide om Lisa tænker det samme om mig. Eller noget der minder om det. Min konklusion ender dog altid med, at det umuligt kan være tilfældet. Oddsene er simpelthen for små til, at to af den slags lever under samme tag.  

… Nå, jeg må nok hellere køre til blomsterhandleren nu. Hej hej.

Læs Lisas indlæg om at være mor uden en Manual, måske er det derfor hun ikke har tid til alt det praktiske herhjemme 😉

Følg med på Instagram her

– Og nu du er i gang, så kan du også følge bloggen ved at trykke her

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel & billig babymos