Mor uden manual

Den store & den lille

af Philippe

Mors bil til venstre og fars bil til højre


Jeg ville ønske det var omvendt! Sandheden er, at man som bosat i Søvang er “nødt” til at eje to biler- medmindre man er rigtig glad for at cykle eller spendere meget tid i en bus. Det er jeg ikke. Ingen af delene. Nok mest fordi min cykel kun har 1 gear og en saddel, der ikke gør noget godt for nogen. Med 18 km til arbejde er det ikke ønskescenariet. Jeg har overvejet det adskillige gange, men det er blevet ved det. Jeg cykler af og til, det gør jeg da. 5 minutter ned til vandet for eksempel. Det var nemmere på Frederiksberg…! Der er lidt langt til alting herude.

Well… Vi har købt en stationcar. Det var nødvendigt. Ikke verdens største, men en der kan rumme både barnevogn og klapvogn. Desværre ikke på samme tid. Til tider ville det dog være rart. Svigermor er der også plads til. Elian er efterhånden også ved at være rigtig glad for den. Vi havde vores udfordringer i en periode, hvor alt hvad der havde havde hjul, på ingen måde var attraktivt for ham. En kort tur kunne føles ekstreeeem lang- og en lang tur kunne ende i en rigtig grim hovedpine. Det er han heldigvis ovre nu!

Ved siden af den store bil har vi købt en lille Smart…… fars bil… sjovt nok. Det skal siges, at jeg er rigtig glad for den. Den starter hver gang, kører langt på literen og koster os 350 kr. om måneden + brændstof. Det var i bund og grund det vi ledte efter da bil nr. 2 skulle findes. En billig bil! Set i bakspejlet havde det været smart, at købe en jeg også kunne have Elian med i. Det må blive når vi vinder i lotto…

Jeg har altid godt kunne lide biler. Fede biler. Biler der kører stærkt. Biler der er lidt mere end det almindelige. Det er en Smart ikke. Overhovedet. Langt fra…… Og sådan er det! Mor og Elian kører i tysk kvalitet med sportssæder, automatgear, aircondition og hvad ved jeg. Jeg nøjes med den lille- og det er jeg egentlig fint tilfreds med, selvom jeg nok må indrømme, at det ikke giver mig det største selvtillidsboost, at sætte mig ind i den bil.

Forhåbentlig vinder cyklen lidt mere når Elian er gammel nok til, at komme med rundt på den.
Det glæder jeg mig i hvert fald til!

Følg med på Instagram her

– Og nu du er i gang, så kan du også følge bloggen ved at trykke her

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor uden manual