10 facts om far

Inspiration til babyværelset

af Lisa // Reklame

Indretning Baby Værelse Børneværelse pusleplads inspiration dreng

Kommode Ikea // Stofkurve Ikea // Miffy First Light lampe Pixizoo // Leander Matty Puslepude Pixizoo // Hoppekids Pusleplade Babyshower //Hylde Bilka // Skyhylde stor Pixizoo //Skyhylde lille Pixizoo // Gyngestol My Home møbler // Gulvtæppe Bilka // Bogstav lampe Jollyroom // 

Da vi flyttede i vores nye hus sidste år, var der ingen tvivl om, hvilket værelse jeg først ville indrette. Børneværelset! Skidt med at der stadig var 6 måneder til termin og han sikkert ikke skulle bruge det før mange måneder efter.

Da jeg godt var klar over vi skulle indrette et helt hus, kunne jeg ikke bruge uanede med penge til hans værelse. Vi skulle trods alt indrette 129 kvm og vi manglede stort set alt. Derfor lovede jeg Philippe, at holde det på et minimum og ikke vælge de absolut dyreste møbler. Hold nu helt op, hvor var det svært ikke at gå all in, men det lykkedes og på trods af restriktioner på budgetfronten, blev det nu meget fint, hvis jeg selv skal sige det. 

 

Indretning Baby Værelse Børneværelse pusleplads inspiration dreng lampe hylde

 

Det skal lige siges at, hverken Philippe eller jeg er særlig handy og vores egenskaber rækker kun lige til at slå et søm i væggen. Vi kunne derfor ikke gå i gang med de helt store “gør det selv” projekter, desværre. I takt med at vi skulle flytte i hus med have, havde jeg en forestilling om at jeg pludselig blev mere handy og fik grønne fingre. Niks, det er altså ikke sket endnu. Jeg må nok indse at det kræver lidt øvelse og det ikke bare kommer af sig selv.

 

Indretning Baby Værelse Børneværelse pusleplads inspiration dreng

Heldigvis var der hverken behov for grønne fingre eller de store “gør det selv” projekter for at få Elians værelse klar. Det krævede kun en smule fantasi og kreativitet. De fleste ting på hans værelse er gaver fra familie og venner, men vi har også selv købt et par små ting. Jeg har linket til en del af tingene, men smid endelig en kommentar, hvis der er noget jeg har glemt. Jeg har især været rigtig glad for Pixizoo, Jollyroom og Ikea, da jeg indrettede hans værelse.

Elian er nu næsten 7 måneder og han har stadig ikke brugt sit værelse. Jeg er alligevel glad for, at det står færdigt, for det er klart mit favorit rum i hele huset og jeg glæder mig helt vildt til, at han skal “flytte” rigtigt ind.

Indretning Baby Værelse Børneværelse pusleplads inspiration dreng

Tremmeseng Ikea // Sengehimmel Pixizoo.dk // Lyskugler Søstrene grene //

Følg med på Instagram her, hvor jeg deler mange flere billeder af vores indretning. 

 Læs mere om hvordan vi vil spare flere tusind kroner om måneden her 

3 kommentarer

 • Tanja

  Sikke et hyggeligt værelse! Vi flytter snart i hus hvor mine børn også får deres eget værelse. Jeg er vild med din blå farve. Hvilken farvekode er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Super flot værelse – hvor er gyngestolen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Tak, det er jeg glad for du synes 😊 Den er fra Myhome Møbler og man sidder simpelthen så godt i den 👏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts om far