Velkommen til Familie på budget

Velkommen til Familie på budget

af Lisa & Philippe

Vi blev forældre d. 1/1 i år, til en lille dreng. Godt nytår!

Året forinden sprang vi det nye år ind i Hanoi i Vietnam, bare os to. En fælles drøm blev en realitet og vi kunne nyde livet på den anden side af jorden med tanker om, hvorfor vi ikke lever et liv på en lille ø i Filippinerne. Vi kunne drømme os væk for evigt….

c

Baby nyfødt newborn dreng sover drømme realitet mor far fødselsdepression

Baby nyfødt newborn dreng sover drømme realitet mor far fødselsdepression

Eller i hvert fald frem til d. 10 april, der skulle vi hjem igen. Tilbage til vores lille lejlighed i Brønshøj. Solbrune, et par kilo tungere og en masse oplevelser rigere, var vi tilbage til hverdagen. Der skulle ske noget. Vi var begge to enige om, at vi var klar til det næste skridt. Vi fandt vores drømmehus, skrev under 14 dage senere og pludselig var vi husejere.

For os sker tingene hurtigere end vi selv kan følge med og et par dage efter huskøbet stod det klart – Elian var på vej. Med ét vendte vores liv 180 grader og to flyvske livsnydere, skulle hurtig forberede sig på en helt ny tilværelse.

Baby grød nyfødt mos forældre mor far budget

Hvordan går man fra at være to ”frie” livsnydere, som rejser verden rundt og ikke tænker på morgendagen, økonomi og forpligtelser, til pludselig at være tre og skulle planlægge hverdagen efter budgetter, skemaer og fælles økonomi? Det spørgsmål har vi spurgt os selv om og her på siden, vil vi dele vores erfaringer, råd, udfordringer og generelle hverdagsting.

Bloggens navn Familie på Budgebetyder ikke, at vi vender hver en mønt og kun handler ind på tilbud. Det betyder blot at vi er en ganske normal familie, uden det største månedlige budget. At være på budget kan for os tolkes på flere forskellige måder, udover økonomi. På trods af, at vi ikke har en kiste fyldt med guld, uanede mængder af tid og en hverdag der er tilrettelagt os, så kunne vi nærmest ikke ønske os mere.

Tak fordi du læser med!

Læs også om omkring vores nye familieliv, hvor realiteten ikke helt blev som vi havde drømt om
Du kan læse om det her: Drømme vs. Realitet

Følg med på Instagram her

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Familie på budget