Velkommen til Familie på budget

Drømme vs. realitet

af Lisa

Da vi stod med graviditetstesten i hånden var begejstringen stor og vores forventninger tårnhøje. Vi var lige kommet hjem fra 3,5 måned i Asien og akkurat sat vores underskrift på et huskøb.

Den var positiv!

Derefter startede drømmene og vi talte i timer om vores ”nye” liv med hus og baby. Allerede dengang aftalte vi, at vi ikke måtte glemme os selv, uagtet den lilles ankomst og det nye økonomiske ansvar.

Vi har altid været socialt aktive og fungerer egentlig bedst med en fyldt kalender. Vi har begge to et stort netværk og vores mentale energi stiger altid i selskab med gode venner. Vi var begge enige om at forblive sociale, rejse meget og fortsat leve livet spontant. Baby E skulle ikke sætte en stopper for vores farverige liv, men derimod med på alle hverdagens eventyr.

Vi kunne næsten ikke vente med at vise ham verden og alt det vi elsker ved den!

Baby nyfødt newborn dreng sover drømme realitet mor far fødselsdepression

Da Elian kom til verden, dagen efter nytårsaften (som vi selvfølgelig havde tilbragt i selskab med gode venner), ramte realiteten hårdere end nogen af os havde forventet. Han kom med et forsinket nytårsbrag og med ét ændrede vores liv sig.
De fleste vil nok sige til det bedre, men “bedre” har altså flere nuancer. 

En ny hverdag lå for døren og uden manual, var vi nu ansvarlig for det lille menneske, der lå i vores arme. Det stod klart at vores forhenværende liv uden nogen form for økonomisk betænkelighed, nu skulle budgetteres og struktureres på et niveau vi aldrig havde forestillet os.

Fra en hverdag, hvor vi levede som om hele verden var vores, handlede det nu kun om, at Elian skulle have det godt. Alt andet var ligegyldigt. Venner blev sat på pause, rejseplaner blev sløjfet og kæresteaftener var ikke eksisterende.

Elian var nu første prioritet!

Dagene blev til uger og snart 7 måneder senere ser verden anderledes ud.
Elian er stadig vores første prioritet, men drømmene får heldigvis frit spil igen. Vi har fundet fodfæstet og vi er så småt ved at knække koden, så (næsten) alle vores drømme kan blive opfyldt.

Baby nyfødt newborn dreng sover drømme realitet mor far fødselsdepression

Er du blevet budt velkommen til vores blog? Læs med her 
Eller vil du hellere læse de 10 sjove facts om Lisa som Philippe har skrevet? Se dem her

Følg med på Instagram her

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Familie på budget